administratie en boekhouding

Administratie en boekhouding

Ondernemingen van klein tot groot zoeken middelen om tijd en kosten te besparen. Kantoor Nagel kan u hier goed bij van dienst zijn.

Uw cijfers vormen de basis van uw het dashboard van uw bedrijf: zij vertellen u hoe u er voor staat. Met professionele rapportage en met gedegen analyses van de cijfers bent u als ondernemer beter in staat om de juiste beslissing te nemen. U wilt maandelijks heldere en begrijpelijke informatie over uw financiële voortgang?

Een goed bijgewerkte administratie is dan een ‘must’.

Wij gaan met onze tijd mee om u de aandacht te kunnen geven die u nodig heeft. Daarom verwerken wij uw administratie ‘in de Cloud’. Wij maken daarbij gebruik van geavanceerde software. Dit heeft als voordeel dat:

Op deze manier kunnen uw administratie en boekhouding modern en veilig verwerkt worden. Uw administratie en boekhouding voldoen aan alle wettelijke eisen. En uw cijfers zijn altijd inzichtelijk voor u.

Wij bespreken ieder kwartaal uw financiële ontwikkeling. Wanneer u daarbij advies nodig heeft op het gebied van innovatie, investeringen en personeelsuitbreiding, dan staan wij u met raad en daad terzijde.

Wij maken heldere afspraken met u, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wat dat u zal kosten. Met aandacht en betrokkenheid werken wij met u mee aan de groei van uw bedrijf. Zodat u kunt doen wat u het beste doet: ondernemen!

 

Neem contact met ons op voor een informatief kennismakingsgesprek!

 

Comments are closed