Administratie in de Gezondheidszorg

Uw bedrijf in de gezondheidszorg heeft specifieke wensen ten aanzien van administratie, financieel beheer en personeelsadministratie.

Ons software systeem van Afas, heeft naast alle algemene voordelen, ook specifieke waardevolle eigenschappen voor bedrijven in de gezondheidszorg.

Zo kan het HRM management overzichtelijker worden. De inzet van veel zzp’ers, verschillende dienstverbanden, verschillende soorten contracten maakt HRM gecompliceerd. Met onze software wordt dit overzichtelijk bijgehouden. Ook de salarisadministratie kan helemaal door ons uitgevoerd worden. Alle CAO’s zijn aanwezig in het systeem.

De totale financiële administratie, inclusief rapportage, wordt inzichtelijk en is realtime beschikbaar. U kunt op ieder gewenst moment inzicht hebben in alle financiële stromen.

Koppeling met het Elektronisch Patiënten Dossier is mogelijk. Net als het relatiebeheer in de transitie WMO. Alle branchespecifieke regelingen zijn in dit software systeem verwerkt.

Door met ons en dit systeem te werken, bespaart u zo’n 40 % van uw tijd, die u aan andere zaken kunt besteden. U heeft meer inzicht, overzicht en grip op uw administratieve processen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u en uw bedrijf in de zorg kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor kennismakingsafspraak!