Vacature Assistent Accountant

Voor ons team in Almere zijn wij op zoek naar een ervaren assistent accountant. Ben jij die professional die we zoeken? Reageer dan snel.

Vacature

Functie

Assistent Accountant
Voor ons team in Almere zijn wij op zoek naar een ervaren assistent accountant. Als assistent accountant verzorg je administraties voor klanten en stel je zelfstandig jaarrekeningen en belastingaangiften samen. Er wordt steeds meer risicogericht en klantspecifiek gewerkt. Jouw collega’s zijn sparringpartners: je wisselt informatie uit over lopende zaken en maakt gebruik van elkaars kennis en ervaring. De portefeuille bestaat uit MKB klanten. Verder krijg je volop ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Skills and expertise

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding accountancy, bedrijfseconomie of SPD. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en kennis van belastingrecht en fiscale wet- en regelgeving.

Experience

In jouw vak ben je deskundig, accuraat en durf je verantwoordelijkheid te nemen. Je bent analytisch sterk en je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden. Jouw manier van werken is een voorbeeld dat doet volgen: je gaat voor kwaliteit, werkt gestructureerd en resultaatgericht. Je vindt het leuk om met klanten mee te denken vanuit betrokkenheid en een pro-actieve instelling. Met kennis van zaken en een integere uitstraling weet je het vertrouwen van klanten snel te winnen. Je komt het beste tot je recht in een zelfstandige functie binnen een team van professionals. Als collega ben je open, flexibel en positief- kritisch. Daarnaast ben je contactueel sterk en kun je, ook schriftelijk, goed communiceren.

Sollicitatie

Stuur je motivatie en CV aan henk@kantoornagel.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.