Over ons

Wij stellen ons graag aan u voor!

Kantoor Nagel is een compleet en modern administratiekantoor, dat u ook adviseert en begeleidt bij uw fiscale zaken en uw salarisadministratie. Ons administratiekantoor bestaat uit een team van vakbekwame administrateurs en belastingadviseurs. Wij zorgen voor uw boekhouding en voor een tijdige afhandeling van uw belastingaangifte. En wij zorgen er ook voor dat u te allen tijde toegang heeft tot uw cijfers. Zodat u altijd inzicht heeft in de financiële prestaties van uw bedrijf.

Belastingadviseur voor ondernemers
De belastingadviseurs van Kantoor Nagel zetten zich dagelijks in voor ondernemers in het MKB. Zowel op het gebied van algemene administratie als belastingaangifte zijn wij uw aanspreekpunt in Almere. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers ondersteunen u op het gebied van administratieve en fiscale zaken. Wij maken daarbij gebruik van geavanceerde fiscale- en administratieve softwareprogramma’s.

Maak kennis met uw belastingadviseur in Almere
Wij zijn toegewijd aan uw resultaat. De basis voor een goede samenwerking is persoonlijk contact. Als klant krijgt u daarom een vaste contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw specifieke situatie. Op deze manier is persoonlijke betrokkenheid en communicatie gegarandeerd.

Register Belastingadviseurs (RB)
Ons administratiekantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Het gecertificeerde lidmaatschap verplicht ons tot permanente educatie ten aanzien van fiscale wetgeving.  Een opdracht overigens waar wij graag aan voldoen.

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingkundigen (NOAB)NOAB, Nederlandse Orde van Administratie en belastingdeskundigen

Wij zijn ook aangesloten bij het NOAB. Wat heeft u daar aan? “De NOAB Beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat. NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden). Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast heeft elk NOAB-lid verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zodat de cliënt schadeloos gesteld kan worden indien de fout verwijtbaar is. (https://www.noab.nl/5-redenen-om-een-noab-lid-te-schakelen).

Neem contact met ons op voor een informatief kennismakingsgesprek!