Kantoor Nagel staat voor betrokkenheid, deskundigheid en toegankelijkheid. Wij zijn altijd betrokken bij de voortgang van uw bedrijf. Wij verzorgen uw administratie en boekhouding. Wij helpen u met fiscale advisering. Wij regelen uw personeel- en salarisadministratie en begeleiden u met bedrijfseconomisch advies. Hieronder leest u meer over onze diensten.

Administratie en boekhouding
Kantoor Nagel pakt de administratie voor het MKB op professionele en moderne wijze aan. U kunt zich zorgeloos concentreren op de kernactiviteiten van uw zaak.
Lees meer
Fiscale advisering
Fiscale advisering is de tweede belangrijke kernactiviteit van Kantoor Nagel. Fiscale regelgeving is complex en veranderlijk. Als ondernemer is dat niet bij te houden. Dat doen wij voor u.
Lees meer
Personeel en salarisadministratie
Als ondernemer met personeel bent u verplicht een salarisadministratie te voeren. De wetgeving op dit gebied is complex. Wij, van Kantoor Nagel, helpen u hierbij.
Lees meer
Bedrijfseconomisch advies
Bedrijfseconomisch advies: als u wilt sparren over de beste financiële keuzes voor uw bedrijf, dan kunt u bij onze deskundige medewerkers terecht.
Lees meer