Belastingadviseur Almere

Kantoor Nagel is uw deskundige belastingadviseur in Almere. Wij bedienen vele ondernemers in de regio met fiscale vraagstukken. Als belastingadviseur geven we niet alleen belastingadvies, we verzorgen ook de belastingaangifte, zowel de aangifte omzetbelasting,  inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting.

Met een team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn wij niet alleen uw belastingadviseur, maar als administratiekantoor zorgen we ook voor een correcte boekhouding en salarisadministratie.

Register Belastingadviseurs (RB)

Kantoor Nagel is als belastingadviseur aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Het gecertificeerde lidmaatschap van het RB verplicht ons tot continue educatie. Zo blijven we altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebied van fiscale wetgeving.

Om als belastingadviseur het best mogelijk resultaat te behalen, is een goede samenwerking en persoonlijk contact van groot belang. U krijgt daarom een vaste contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw situatie. Zo garanderen we betrokkenheid en persoonlijke communicatie.

Als belastingadviseur helpen we ondernemers bij alle voorkomende werkzaamheden die een belastingconsulent bij een accountantskantoor ook uitvoert, alleen dan voordeliger. Samen zorgen we dat zowel zakelijk als privé de belastingregels optimaal benut worden.

Belasting aangifte Almere

Almere is een bruisende stad waar vele verschillende gedreven ondernemers wonen en werken. Als administratiekantoor en belastingadviseur in Almere bedienen we veel uiteenlopende ondernemingen en ondernemers. We hebben hierdoor de afgelopen jaren een aantal specialisaties ontwikkeld. Zoals het voeren van boekhouding en salarisadministratie en het doen van belastingaangiftes voor:

·       Kinderopvang

·       Detailhandel

·       Opticiens

·       Sport & recreatie

·       Bouw

·       Horeca

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB)

Als belastingadviseur en administratiekantoor zijn wij ook aangesloten bij het NOAB. De NOAB Beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat. NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden). Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast heeft elk NOAB-lid verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zodat de cliënt schadeloos gesteld kan worden indien de fout verwijtbaar is.

Heeft u hulp nodig bij uw belasting aangifte en bent u op zoek naar een belastingadviseur in Almere? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Belastingadviseur almere contact