Accountantskantoor Almere

Kantoor Nagel is net als een compleet en modern accountantskantoor in Almere. Wij  noemen ons echter administratie- belastingconsulenten en bedrijfsadviseurs. Wij voeren praktisch alle werkzaamheden uit die elk accountantskantoor Almere ook doet, echter tegen het voordelige tarief van een administratiekantoor. Het enige verschil is dat wij geen accountantsverklaring kunnen afgeven en deze dus moeten inkopen. Wij werken hiervoor samen met diverse accountantskantoren in de omgeving. Zo kunt u het gehele jaar profiteren van lagere administratiekosten en krijgt u toch de service van een volwaardig accountantskantoor.

Wij bedienen vele ondernemers met een BV binnen en buiten de regio Almere met vraagstukken op het gebied van boekhouding, loonadministratie en fiscale zaken.

Met een team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn wij niet alleen uw  administratiekantoor, maar organiseren we ook een tijdige afhandeling van uw belastingaangifte.

Als full service administratiekantoor helpen we ondernemers bij alle voorkomende werkzaamheden die een accountantskantoor ook uitvoert. Wij zorgen er tevens voor dat u te allen tijde toegang heeft tot uw cijfers zodat u altijd inzicht heeft in de financiële stand van zaken. We werken met alle bekende boekhoudpakketten zoals AFAS Online, Exact Online en SnelStart.

Onze specialisaties

Kantoor Nagel heeft de afgelopen jaren een aantal specialisaties ontwikkeld, zoals het voeren van administraties voor:

·       Zorgsector (tandartsen, huisartsen)

·       Opticiens

·       Horeca ondernemingen

·       Detailhandel

·       Kinderopvang sector

·       Bouwnijverheid

Register Belastingadviseurs

Kantoor Nagel adviseert en begeleidt ondernemers ook bij fiscale zaken. De basis van een goede samenwerking is persoonlijk contact. U krijgt daarom een vast contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw situatie. Zo kunnen wij betrokkenheid en persoonlijke communicatie garanderen.

Ons administratiekantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Als gecertificeerd lid van het RB zijn wij verplicht ons constant te blijven bijscholen. Zo blijven we altijd op de hoogte van aanpassingen in de fiscale wetgeving.

NOAB

Als kantoor zijn wij ook aangesloten bij het NOAB. De NOAB Beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat. NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden). Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast heeft elk NOAB-lid verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering als als gevolg extra zekerheid voor u als cliënt.

Zoekt u een alternatief voor uw accountantskantoor in Almere? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Accountantskantoor Almere contact

Comments are closed